Ik wil de controle over mijn lichaam weer terug!

Ik begrijp het helemaal dat het spannend is die eerste stap te zetten. Je hebt nog weinig tot geen ervaring. Een nieuwe omgeving. En wat nou als dit ook niet wil lukken?

Dit is een veilige omgeving die ik je graag wil bieden, en met 1 proefles ga je daar nog niet echt achter komen, wat het met je doet en wat je er nou echt van zult vinden.

Daarom wil ik dat je het 1 week GRATIS uit kan komen proberen. Zo kan je de 1 of meer van de 5 verschillende soorten trainingen uitproberen en kijken waar jij je het fijnst bij voelt! Om de controle over je lichaam weer terug te krijgen en lekkerder in je vel komt te zitten!

IK WIL DE GRATIS PROEFWEEK!
sweat & joy

FIT op jouw manier!

Save zone!

Om je prettig te voelen op een buiten locatie, biedt ik een vaste locatie aan met privacy. Een save zone. Ook zijn de groepjes klein, zodat ik je goed kan begeleiden.

Hoe ga je je voelen?

LET OP! Je gaat je fitter voelen. je ervaart meer energie en je zult nieuwe kleding moeten halen, omdat de oude niet meer past. Je zult namelijk veel meer kunnen omdat je lichamelijke klachten steeds minder worden en je krijgt steeds meer controle over je eigen lichaam!

Buiten trainen

Met buiten trainen los je 2 dingen op:
1. Door buiten te zijn, bouw je meer weerstand op. Ben jij veel ziek?
2. Door te trainen, maak je je lichaam sterker. Je mindset word beter en nog veel meer!

No Bullshit

Wonderen bestaan niet. Door er voor te gaan, ga jij je controle weer terug krijgen over je lichaam. Pak deze controle door te starten met 2 weken vrij blijvend te beginnen en ik garandeer je dat als je er voor gaat je je controle weer terug krijgt! FIT, healthy & happy!

Small group trainingen : Het parcours, HIIT, Bootcamp, Off-road en circuit trainingen. Max. 8 deelnemers per les.

Ik ben Roxanne Kraaij van FITvalley Outdoor

FITvalley Outdoor staat voor: lef/energie/kracht/uithoudingsvermogen/doorzettingsvermogen

FITvalley Outdoor is ontstaan door mijn passie voor sport en buiten zijn. Scouting begon het mee, waarna ik de marine opleiding Vrede & Veiligheid deed ( nu VEVA genoemd). Outdoor heeft altijd het e.e.a. met me gedaan. Ik ben gek op survivals, deze een paar keer mogen doen in de Belgische Ardennen. Mezelf zo uitdagen op mentaal en fysiek gebied.
Ook ik heb een moeilijke periode gehad, waardoor mijn lichamelijke en mentale gezondheid me in de steek lieten. Ik ben heel hard gaan knokken. Ik kwam er achter door alle losse passies bij elkaar te steken en ben me gaan verdiepen in sport opleidingen, cursussen en veel over voeding en mindset. Na de eerste keer MUD Masters mee te doen, wat mijn gevoel van defensie weer terug bracht, ben ik me gaan verdiepen in obstacle runs en kwam zo met een obstacle course in aanraking. Daarna kwam het idee om ipv standaard in een sportschool, hier iets op te gaan zetten wat mij zo enorm geholpen heeft en ik anderen dus zo graag mee wil helpen. Hun doelen te behalen, grenzen te verleggen en er achter komen dat we veel meer kunnen dan we denken! Ik houd van een uitdaging, en dat komt ook zeker in de meeste trainingen terug. Maar ook heb ik er rekening mee gehouden dat er vele mensen heel graag willen maar deze drempel nog net iets te hoog is. Daardoor is circuit training ontstaan. Om op een lagere intensiteit, je doelen en dromen toch te kunnen gaan behalen. En door te stromen naar de andere lessen om jezelf te blijven uit dagen. Samen met anderen, en samen met mij als je coach!
Want hey als ik het kan, kan jij het ook.

YES! IK WIL HET EEN WEEK UIT PROBEREN!
Ben je ook continu moe?

Door te gaan bewegen gaat je energie peil omhoog

Continu ziek?

Door buiten te zijn en te sporten zorg je dat je weerstand verbeterd

Past je favoriete kledingstuk niet meer?

Door te gaan bewegen, ga je afvallen, waardoor je weer die leuke kleding aan kan trekken en ook nog eens mooier zit!

Niet meer buiten adem?

Door te gaan sporten, gaat je algehele gezondheid omhoog. Je hart word sterker waardoor je steeds meer kan hebben, je word fitter!

Slechte houding? Pijnlijke rug of knieën?

Je leert je houding te verbeteren. Naar je lichaam te luisteren en de lichamelijke pijntjes vele malen minder gaan worden

Geen motivatie?

Door te blijven komen word je motivatie en daardoor doorzettingsvermogen hoger! Je gaat steeds meer progressie zien en mee maken!

Reacties van anderen

- ,

- ,

- ,

- ,

Veel gestelde vragen

Zit ik na deze week ergens aan vast?

Nee, je mag het eenmalig een week vrijblijvend uit proberen. Is het toch niet wat voor je, dan zit je nergens aan vast.

Is dit wel iets voor mij?

Om daar achter te komen, kan je het dus 14 dagen vrijblijvend komen proberen! In het begin is het misschien even spannend, maar dit is een bubbel waar je even doorheen moet prikken 😉 WARNING je kan het erg leuk en lekker gaan vinden!

Waar trainen we?

FITvalley is een vaste locatie aan Horstlindelaan 255 in Enschede. Dit zit op een sport terrein van voetbal vereniging CVV Achilles.

Waarom een vaste locatie?

Het belangrijkste vond ik om privacy aan te kunnen bieden!
Ook is concept van FITvalley Outdoor gebasseerd op een oefen terrein van defensie. Deze hindernissen moeten stevig in de grond staan en kunnen niet verplaatst worden.

Ik kan niet sporten door mijn kinderen....

Om FITvalley Outdoor zit een hek. Hierdoor kun je altijd zicht houden op de kleintjes!

1 week gratis sporten

Kom het gewoon eens uit proberen. Zo krijg je de smaak te pakken en ga je van start je nieuwe gewoonte te creëren!

Werken aan je gezondheid

Door buiten te trainen pak je 2 belangrijkste punten te gelijk aan voor een verbetering van je gezondheid. 1. Verbetering van je weerstand, je word minder snel ziek. 2. Je lichaam en mindset word sterker. Je gaat je veel beter voelen. Rust in je hoofd, bezig voor jezelf en je lichaam word sterker. Je botten, je spieren, je hart.

Doorpakken!

Om je doelen nu eens te gaan behalen door door te pakken. Er 100% voor te gaan en geen excuses meer te verzinnen waarom iets niet lukt. Bij FITvalley Outdoor is er namelijk altijd een oplossing en daarom biedt ik je graag dit steuntje in de rug aan!

Ga jij er voor? Om nu door te pakken zonder excuses nog te verzinnen?
Klik dan snel op de knop om de controle over je lichaam weer terug te pakken!