Level 1

Circuit Fitness

Met verschillende oefeningen, in een rondje (circuit) die je vaker uitvoert in de training. Zodat je de basis goed onder controle krijgt! Een ideale training als je nog niet heel bekent bent met sporten en het laag drempelig wilt op gaan pakken!

Level 2

Bootcamp

Een uitdagende training die individueel of in team word uitgevoerd. Met lichaamsgewicht oefeningen en leuke uitdagingen met materialen. Elke week een andere training waarvan je jezelf elke keer weer opnieuw kan uitdagen!

Level 3

ARMYfit

Een bootcamp maar dan met de hindernisbaan. Hou jij echt van een uitdaging en het uiterste er uit te halen? Dan is deze training wat voor jou!

Vind je het nog spannend? We helpen je er doorheen!

Want ik geloof in jou en dat je het kan!

Hoge intensiteit in korte tijd!

Conditie trainingen

Een conditie training in de vroege ochtend om je dag goed te beginnen. In een korte tijd zorg je door cardio oefeningen om je hartslag hoog te krijgen en deze word het hele half uur hoog gehouden. Hij is heel uitdagend, waardoor de training maar een half uur is. Voor het verbeteren van je uithoudingsvermogen!

Komt tot rust en herstel!

Recovery

Recovery staat voor herstel. Met stretch oefeningen en wat yoga oefeningen, herstel je je lichaam na/met een blessure of een intensieve dag. Kom tot rust en ga heerlijk je nacht in. Je lichaam heeft ontspanning nodig. Heb je een specifieke blessure? Benoem dit even voor de les!